29 juni 2012 Kiel Kanaal

Beste vrienden,
Een dag op zee, varend langs het kanaal van Kiel,richting Kopenhagen.Gisteravond hebben we gedineerd in het Olisippo restaurant en de maaltijd was zo voortreffelijk dat we vandaag het recept voor de Terrine van Sint Jacobsschelpen hebben gevraagd aan onze sympathieke chef George Podder.
Voor 4 personen heeft U nodig:
-250 gram Sint Jacobsschelpen,fijngehakt in de mixer
-250 gram St Jacobsschelpen in schijfjes gesneden
-peper en zout
-100 ml dikke room
-2 opgeklopte eieren
Meng al deze ingrediëntendoor elkaar, stort het mengsel in een langwerpige ovenschaal en stoom de terine in 20 minuten gaar in een stoomoven.Laat afkoelen en snijd het geheel in dikke plakken.Serveer met een saus van zure room en blokjes vooraf ontvelde tomaat.
We dromen alvast weg bij de gedachte aan de maaltijd van vanavond!
Ondertussen….smakelijk eten,
Barbara en René Stoeltie
 

 

 

 

Geen commentaren op dit moment.

Laat hier uw bericht achter :

*verpliche velden

Contrôle anti-robots : veuillez remplir le champ ci-dessous avant de déposer votre avis *