30 juni 2012 Kopenhagen

Beste vrienden,
Gisteravond vierde onze sympathieke kapitein Pedro Pinto zijn verjaardag in het Olisippo restaurant. Aan het einde van het diner werd hem de traditionele verjaardagstaart aangeboden en een welgemeend “Happy Birthday!” gevolgd door een donderend applaus vulde de zaal.
Vanochtend gaven onze Bar Manager José Caneco en Cruise Director Sam een cocktail demonstratie in de Show Lounge en later op de middag openbaarde Kopenhagen zich aan ons als een dynamische stad waar het goed toeven is en waar prachtige gebouwen zoals de Amaliënborg, het stadhuis, de beurs,de Christiansborg, de Gefion fontein en de nieuwe opera het beroemde lied “Wonderful, Wonderful Kopenhagen” eer aan doen.
 
 
 
De Kleine Zeemeermin kijkt nog steeds verlagend in de verte en herinnert ons aan de tijd waarin we als kind de sprookjes van Andersen lazen.Dit is zeker geen “Adieu Kopenhagen” maar een oprecht “Tot weerziens…”
 
 
 
 
 
 
 
  1. 03/07/2012 Vandeghinste Nadine.

    Chris en Eddy,zo te zien aan de fotootjes was Kopenhagen prachtig en zeker de moeite waard om te zien. Groetjes aan de vrienden van ons.Daaag Nadine en Etienne.

Laat hier uw bericht achter :

*verpliche velden

Contrôle anti-robots : veuillez remplir le champ ci-dessous avant de déposer votre avis *