Dinsdag 10 juli 2012-Een (laatste)dag op zee.

10 uur.
Beste vrienden,
Vanochtend hebben we de gordijnen van onze kajuit opengeschoven en toen we het kanaal van Kiel herkenden beseften we dat dit écht de laatste dag is van onze cruise.
Vindt U het erg als we even een vermoeid cliché aanspreken en herhalen dat scheiden, doet lijden? Na het ontbijt zijn we de kunstgrepen van Edwin gaan bekijken die een harp uithakte in een blok ijs en daarna maakte René fotos van de dansers tijdens de “Kielkanaal party”. Na de lunch was Jean-Pierre aan de beurt met zijn Bingo sessie en plooide onze Maître d’Hôtel Nicolae servetten tot er ware kunststukjes ontstonden. Tussen 15 en 18 uur hebben we het auditorium bezet met onze voordracht over « De kunst van de decoratie » en straks zullen alle artiesten van de MV Athena hun « Farewell Show » opvoeren. Als we hieraan nog het Galadiner van vanavond toevoegen heeft U een uitstekend idée van ons leven aan boord.
Dank U All Ways, dank aan het gehele Allways team aan boord en dank aan het personeel van het restaurant, de keuken, de receptie, de jongens van de Photoshop, de technische ploeg, onze sympathieke kapitein en zijn medewerkers en het hele hotelpersoneel.
We halen onze zakdoek boven en pinken stil en traantje weg….
Tot spoedig beste vrienden. Jullie waren de gedroomde reisgezellen….

Barbara en René Stoeltie

  1. 24/07/2012 f.blei

    Vreselijk gnoten van de blog van Barbara en René. Lijkt me een heel indrukwekkende reis.

Laat hier uw bericht achter :

*verpliche velden

Contrôle anti-robots : veuillez remplir le champ ci-dessous avant de déposer votre avis *