Zondag 1 juli 2012 –Een dag op zee

Beste vrienden,

Het bezoek aan Gdansk werd afgelast en we kregen, geheel onverwacht, de mogelijkheid om een toespraak te geven over ons laatste boekproject-« L’art de la décoration (»De kunst van de woninginrichting »)dat in 2013 zal verschijnen bij Flammarion/Rizzoli.

De passagiers van onze boot beginnen steeds meer één grote familie te vormen en men merkt dat het contact steeds warmer en meer ontspannen wordt. Wat ons op de Athena ook met elkaar verbindt is het feit dat we maaltijden met elkaar delen die zeer geraffineerd en gevarieerd zijn. Mogen wij U het water in de mond laten lopen door te vermelden dat het menu van de luch was samengesteld uit een frituur van gepaneerde wijting, een Sauté de Volaille au Curry Madras en een kwarktaart met een coulis van sinaasappel?

Vanavond is er een Italiaans buffet na de match Spanje/Italië en amper een kwartier geleden zagen we onze buurmeisjes Manon en Clara die zich hadden gehuld in de Italaanse driekleur. Vindt U ze niet schattig?

Morgenochtend moeten we vroeg op want we worden in sloepen naar het Zweedse eiland Gotland gebracht en naar het prachtige kuststadjeVisby. Alweer een nieuw avontuur…

Goede nacht beste vrienden,

Barbara en René Stoeltie

  1. 08/07/2012 Marc van Bilsen

    Amaai wat zijn Clara en Manon groot geworden….en dan dat lekker eten, jammer dat de zee parten kan spelen.
    Blijkbaar is de sfeer goed dank zij super Sam, hij is echt uniek ,net als zijn familie.
    Grtjs aan Gerdje en Marc Hansen- Luyten
    Marc van bilsen

Laat hier uw bericht achter :

*verpliche velden

Contrôle anti-robots : veuillez remplir le champ ci-dessous avant de déposer votre avis *