Zondag 8 juli 2012-Een dag op zee.

Half tien ‘s ochtends.

Beste vrienden,

Vandaag zullen we volop kunnen genieten van “onze” Athena want we zullen de hele dag richting Warnemünde varen met –voor sommigen-als eindbestemming…. Berlijn!

We zullen het vandaag ook even hebben overAll Waysen over de activiteiten aan boord. Vindt U dat we overdrijven als we hier neerpennen dat de organisatie er alles aan doet om ons te verstrooien en ons het verblijf op de boot zo aangenaam mogelijk te maken?.Het is een onvoldongen feit dat smaken verschillen en dat sommigen onder ons liever in een ligstoel genieten van de weldadige zonnestralen in plaats van een of ander paleis te bezoeken en door de zwaarvergulde zalen te slenteren. Waar we het roerend over eens zijn is over de perfecte service, de vriendelijkheid en toewijding van het personneel en het talent en de inventiviteit van chef George Podder.

Dus…”alwaysAll Ways”? Akkord?

Vanochtend sprak Patrick de Groote over ”Europa zonder grenzen”, rond kwart over negen presenteerde Michou het nieuwe cruise programma van All Ways voor 2013, om tien uur mikte Jean-Pierre bij het zwembad de “darts” in de roos en na de lunch(alweer een verrukking voor onze smaakpapillen) gaven de danseressen van Sofystic Chic tangolessen die wijlen  Carlos Gardel zouden hebben doen verbleken van nijd! Rond vijf uur ontvingen Sam en Marc hun fans voor een quiz, respectievelijk in het Frans en het Nederlands en ondertussen was het personeel van de keuken en het restaurant druk doende om het Heerlijk Buffet van vanavond(om 18u30 en 20u 30) op te maken. Kijkt U maar naar de fotos en U zult overtuigd zijn van hun talent als “culinair décorateur”….

Vanavond, om kwart over tien, gaan we kijken naar de show «  Paris Chic » want Marc heeft ons beloofd dat er meer veren zullen te zien zijn als in de Folies-Bergère en we beloven dat we U aantrekkelijke beelden zullen laten zien van dit optreden. Voor het ogenblik gonst ons hoofd van de excursie van morgen en het weerzien met het dynamische Berlijn. Een gedeelte van de passagiers verkoos Warnemünde als uitvalsplek en we menen dat  we daaronder de rijzige gestalte zullen ontdekken van de sympathieke ex weerman van de VRT, George Küster.

Tot morgen beste vrienden, U krijgt van ons alles te lezen en dat in het kleinste detail….

Barbara en René Stoeltie

Geen commentaren op dit moment.

Laat hier uw bericht achter :

*verpliche velden

Contrôle anti-robots : veuillez remplir le champ ci-dessous avant de déposer votre avis *