03 augustus 2012 – Op zee

Er is geen ontkomen aan…de laatste dag op zee! Er zijn nog heel wat activiteiten aan boord (voordrachten, leren servetten vouwen, quiz, enz.)  maar iedereen bereidt zich toch voor op de thuiskomst. De valiezen worden van onder het bed geschoven en de eerste kleren worden al ingepakt. Tijd ook voor een korte terugblik. Als er een woord past bij deze cruise dan is het: geluk. We hebben geluk gehad met het weer, we hebben geluk gehad met de zee die quasi rimpelloos bleef, geluk met de crew die altijd glimlachte, geluk met de kok die schitterende diners serveerde, geluk met het All-Ways team dat altijd bereid was om te helpen.  Graag zetten we een paar commentaren van passagiers op een rijtje, dan hoor je het ook eens van een ander!

Marie-André en Emile : “Globaal zijn we zeer tevreden, het was zelfs beter dan we hadden gedacht. Noorwegen is een schitterend land. Vooral de panorama’s waren adembenemend. De gletsjer en de Geirangerfjord waren voor ons de hoogtepunten. Hoedje af voor het personeel en voor de keuken: niets op aan te merken. Toch een paar minpuntjes: de cocktails vonden we niet top, vaak met te veel ijsblokjes.“

 

Jacqueline en Christina kenden Noorwegen al een beetje maar hebben toch genoten: “Vorig jaar zijn we naar de Noordkaap geweest maar dit is toch nog anders. Voor de fjorden zijn we gekomen en die hebben we gezien! Heel mooi.  Ook aan boord verliep alles naar wens.  Alleen de eerste dag had ik een nare ervaring. Aan dek heb ik een vestje laten liggen en het is verdwenen! Of ik nog ooit een nieuwe cruise ga doen? Natuurlijk, maar eerst even sparen. Alaska spreekt me wel aan…!”

Theo en Ivonne maakten voor de eerste keer een zeecruise. Ze zijn dolenthousiast: “We hebben werkelijk geen enkel puntje van kritiek. Het is een schitterende reis geweest die aan onze verwachtingen beantwoordde: veel te zien en heel relax. Voor ons was het boottochtje tussen al die kleine eilandjes een van de hoogtepunten! Ook een pluim voor het personeel en de keuken.”

 

Ook Geneviève en Marielle  hebben niets dan lof: “Het personeel was heel lief, de mensen van All-Ways waren zeer professioneel en vriendelijk.  Op het schip is niets aan te merken, ook al is het wat oud. Maar we houden van deze formule met een kleiner schip en niet te veel volk. Het is sympathieker. Je kan nog babbelen met de mensen en contacten leggen. Het was een mooie belevenis waaraan we met plezier zullen terugdenken!”

 

Nooit vervelen

Een van de grootste troeven van elke All-Ways cruise is het grote aanbod aan ontspanningsmogelijkheden. Een klein en nog onvolledig overzicht:

 

 

Geen commentaren op dit moment.

Laat hier uw bericht achter :

*verpliche velden

Contrôle anti-robots : veuillez remplir le champ ci-dessous avant de déposer votre avis *