Laatste dag op zee, zondag 22 juli 2012

Dag allemaal,

En ja, aan onze mooie cruise komt stilaan een einde… Wij zullen ze niet gauw vergeten, ook dank zij het formidabel spektakel van gisteravond! Marc heeft nog de tweede “Variety Show» van de cruise gepresenteerd waaraan alle artiesten van de boot deelnamen: zangers, dansers, de goochelaar etc. Hij nodigde het publiek uit om deel te nemen aan “line dance”. Het laatste lied werd gebracht door Paolo, Marc en… een dienster met een uitzonderlijke mooie stem. Om te eindigen hebben alle artiesten en het publiek samen “We are the world” gezongen van Michael Jackson. Formidabel.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

’s Anderendaags, laatste dag op zee vooraleer in Zeebrugge aan te komen, heeft Walter Roggeman nog een vierde interessante lezing gegeven over “Biodiversiteit”. De goochelaar wist met zijn derde workshop mensen te boeien en onze Maître d’Hôtel Nicolae gaf een demonstratie “ servetten plooien” ten beste. Na kennis genomen te hebben van alle formaliteiten voor de ontscheping, was het de laatste keer dat Marc en Linda een quiz presenteerden over algemene kennis.

 

In namiddag heeft iedereen die geïnteresseerd was, een bezoek kunnen brengen in de stuurcabine van de kapitein. Wij zijn o.a. te weten gekomen dat wij niet op een boot, maar op een schip varen! Inderdaad, een boot is minder dan 15 m lang en eens die lengte overschreden wordt, spreekt men van een schip.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Later op de dag hebben wij deelgenomen aan een demonstratie van ijssculptuur. Toen werd het stilaan tijd om het afscheidsfeest “Vaarwel Noorwegen” aan te vatten op het dek met muzikale achtergrond.

Voor de laatste avond werd gala kledij aanbevolen want onze kapitein was eveneens van de partij. Op deze speciale avond zal Paolo zijn mooiste liedjes zingen en de dansgroep “Sphistic Chic” zal een laatst spektakel geven samen met de “Cinnamon band”. De dappersten zullen hun avond eindigen in de discotheek alvorens hun laatste nacht aan boord in te gaan.

Ik zeg jullie niet meer “Tot morgen” want om 10 u zullen wij in Zeebrugge aankomen…

Dank aan alle trouwe lezers en tot ziens!

Marie-Noëlle

 

Geen commentaren op dit moment.

Laat hier uw bericht achter :

*verpliche velden

Contrôle anti-robots : veuillez remplir le champ ci-dessous avant de déposer votre avis *